دریافت پروانه ساخت سکوهای حفاری شناور و اوراق و بازیافت شناورها از وزارت صمت

sadra

 

شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) با دریافت پروانه‌ جدید از وزارت صنعت، معدن و تجارت، رسماً ظرفیت فعالیت خود را در دو حوزه تخصصی ساخت سکوهای حفاری شناور و اوراق و بازیافت انواع شناورها توسعه داد.
به گزارش روابط عمومی شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا)، در ادامه برنامه‌های این شرکت برای توسعه و تکمیل زنجیره فعالیت‌های صنعت دریایی، پروانه ساخت انواع سکوهای حفاری شناور و پروانه اوراق و بازیافت انواع شناورها از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت صادر شد. دریافت این مجوزها، ظرفیت صدرا را برای ورود به پروژه‌های جدید و ارائه خدمات تخصصی در بخش‌های مختلف صنعت دریایی کشور افزایش می‌دهد و امکان بهره‌گیری گسترده‌تر از توانمندی‌های فنی، مهندسی و زیرساختی این مجموعه را فراهم می‌کند.
بر اساس این مجوزها، صدرا می‌تواند در چارچوب ضوابط و مقررات مربوطه، در حوزه ساخت انواع سکوهای حفاری شناور و همچنین اوراق و بازیافت انواع شناورها فعالیت کند؛ حوزه‌هایی که از منظر توسعه ظرفیت‌های داخلی، اقتصاد دریامحور و استفاده بهینه از زیرساخت‌های صنعت دریایی کشور، از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند.
این اقدام را می‌توان گامی دیگر در مسیر توسعه سبد فعالیت‌های صدرا، فعال‌سازی ظرفیت‌های موجود و تقویت نقش این شرکت در زنجیره ارزش صنعت دریایی کشور دانست. مسیری که با اتکا به توان داخلی و زیرساخت‌های تخصصی صدرا دنبال می‌شود.
دریافت این پروانه‌ها همچنین زمینه را برای تعریف و اجرای پروژه‌های جدید در حوزه‌های ساخت، بازسازی، اوراق و بازیافت شناورها و سازه‌های دریایی فراهم خواهد کرد و می‌تواند به افزایش بهره‌وری از ظرفیت‌های صنعت دریایی کشور منجر شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *